JOHNOSSI återvänder till Grönans Stora Scen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

De är duon från Stockholm som utöver turnéer i Europa, USA och Japan även vunnit hemmapublikens hjärtan med P3 Guld-priser, Grammisvinst och skivor som sålt platina. Att uppleva bandet live är något utöver det vanliga och den 11 maj kl. 20.00 välkomnar vi Johnossi tillbaka till Gröna Lunds Stora Scen för fjärde gången.

Johnossi bildades 2004 av John Engelbert (sång och gitarr) och Oskar ”Ossi” Bonde (trummor), när de bara var i tjugoårsåldern. Efter endast tre spelningar och några månader tillsammans som band skrev de på sitt första skivkontrakt och det självbetitlade debutalbumet kom redan året därpå. Sedan dess har de hunnit släppa ytterligare fyra album och turnerat världen över. De har flertalet platinasäljande album och singlar i bagaget och har blivit belönade med prestigefyllda priser som en Grammis och två P3 Guld-statyetter för ”Bästa Grupp”. I februari släppte bandet sitt femte album, ”Blood Jungle”, och i vår ger de sig ut på turné. Den 11 maj stannar turnén till i Stockholm, där killarna i Johnossi kliver ut på Gröna Lunds Stora Scen för fjärde gången.

© Gröna Lund
 

print

Våra samarbetspartners