JENS LAPIDUS m.fl: Wahlström & Widstrand välkomnar sommaren 2017

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Många såg henne som en prästinna i diktens tempel – men hon var snarare en modern ung kvinna, inställd på att leva fullt ut. Karin Boye (1900–1941) tillhör våra mest älskade författare.
Men bakom hennes verk låg ett komplicerat liv. I Johan Svedjedals biografi ges ett porträtt i helfigur av Boye som frihetsälskande idealist, feminist, litterär yrkeskvinna, vänsterdebattör och sexualpolitisk radikal.

I sommarutgivningen från Wahlström & Widstrand hittar vi dessutom nya verk av Jan Mårtenson, Anna Tell, Jens Lapidus, Gunnar Harding & Tore Janson, Anna Schulze, Kristina Sjögren, Anne Tyler, John Irving och Édouard Louis.

Se sommarens böcker här.

© Wahlström & Widstrand
 

print

Våra samarbetspartners