HEY VIOLET och JESSARAE till Sverige i vår!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med nya singeln “Break My Heart” är Kaliforniabandet Hey Violet mer aktuella än någonsin. Gruppen, som nu är en kvintett, med megahits som “Guys My Age”, “I Can Feel It” och “Fuqboi” har blivit ett av den moderna pop punkens starkast lysande stjärnor. Fredag 28 april återvänder bandet till Sverige för en konsert på Kulturhuset i Stockholm. Med sig som support har bandet ingen mindre än det amerikanska stjärnskottet Jessarae!

Biljetter släpps fredag 17 mars klockan 10.00 via LiveNation.se

Bandet har gjort succé och när man agerade support för Australiensiska 5 Seconds Of Summer på Ericsson Globe 2015 gjorde man det med dunder och brak. På kort tid har Hey Violet blivit ett namn att räkna med – i Sverige framför allt.

När bandet var här senast gjorde de framför en oerhört peppad och entusiastisk publik på Fryshuset i Stockholm. Efter det har EP:n “Brand New Moves” släppts och bandet har snart ännu mer nytt fräscht material på gång. Om senaste singeln “Break My Heart” är en fingervisning på vad som komma skall så är vi RIKTIGT taggade!

Snart är det vår. Snart är det fredag 28 april. Snart kommer Hey Violet + Jessarae till Sverige! Vi längtar!

Datum
28.4 – Kulturhuset, Stockholm

© Live Nation
 

print

Våra samarbetspartners