ED SHEERAN slår nya rekord!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Han har slagit rekord efter rekord med sina singelsläpp och hans nya album Divide gör megasuccé!

Redan efter 5 dagar hade albumet krossat The Weeknds globala streamingrekord från i höstas med sina totalt 273 miljoner streams (the Weeknd streama 223 miljoner under sju dagar). I Sverige är Divide det mest streamade albumet första veckan efter release, någonsin, med över 14 miljoner streams.

Divide är redan certifierad GULD, singeln “Shape Of You” är 4x platina och “Castle On The Hill” 2x platina i Sverige. “Shape Of You” är placerad #1 på radiolistan och båda singlarna har legat Top 10 under hela sex veckor i Sverige.

Albumet går denna vecka in som överlägsen etta på officiella albumlistan och singeln ”Shape Of You” är etta på den officiella singellistan, etta på Spotify och etta på den officiella radiolistan i Sverige. På den officiella singellistan ligger alla 16 spår placerade Top 60 varav 3 låtar top 10.

Ed Sheeran är utan tvekan en av vår tids största artister och den 30:e mars ser vi honom inta ett slutsålt Globen i Stockholm!

Lyssna in succéalbumet Divide här!

© Warner Music
 

print

Våra samarbetspartners