Donald Trump – en bufflig fåntratt i Vita Huset

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Herregud, Vi har snart en lögnaktig, ignorant, skattesmitande, sexistisk buffel och fåntratt i Vita Huset. Fast det spelar ingen roll, de röstande som satsade på honom stödjer sin man oavsett vilket.

De bryr sig inte om vad han säger och påstår så länge deras uppfattningar och värderingar bekräftas. Faktan struntar de i, sådana trivialiteter har ingen betydelse. Anhängarna accepterar som bekant till och med att han motsäger sig själv från ena gången till den andra. Mannen borde med andra ord tacka sin lyckliga stjärna att Barack Obama var så värdig och tålmodig i samband med hans första besök i Vita Huset. Deras möte skulle enligt sedvanlig tradition pågå i femton minuter, men varade i nittio.

Det är således plågsamt uppenbart att Donald Trump har mycket att lära från det förhatliga ”etablissemanget”. ”Jag tänker leda landet som ett företag”? Jösses. There goes the neighborhood of the world.

skriven 2016-11-17

print

Våra samarbetspartners