DOLPH LUNDGREN om The Expendables

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är ju allmänt bekant att Dolph Lundgrens karriär fått ett uppsving på sistone, om inte annat har jag skrivit en hel del här i TOPPRAFFEL! Nästa år kommer Sylvester Stallones THE EXPENDABLES; en mercenaryfilm som inte ska förväxlas med Cirio H Santiagos film från 80-talet med samma namn. Filmen har storstjärnor i samtliga roller, känns det som, och Dolph är med. Men vad ska han spela?

Det amerikanska magazinet Wizard är väl ingen tidning jag anbefaller er att läsa. “The magazine of comics, entertainment and pop culture” står det på omslaget, men 95% av innehållet handlar om superhjältar och det är skrivet med inriktning på okyssta 45-åringar som bor i morsans källare och vars andra intresse är STAR TREK.

Nya numret innehåller dock ett inslag som heter “5 questions with Dolph Lundgren” (i praktiken är det sju frågor!), och en av frågorna lyder “Vad spelar du i THE EXPENDABLES?” Så här svarar Dolphan:

“I’m playing a mercenary who’s part of Sly’s team. He’s kind of a victim of the violence. He ends up getting fired by Stallone. Later in the picture, some other sinister characters trying to get back at Sly and his people hire me to take him out. Because I need the money, I do it. There’s a showdown between me, him and Jet Li.”

Skriven 2009-05-03

print

Våra samarbetspartners