MEGAN FOX i kommande filmen om Jonah Hex

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Igår hade flera svenska tidningar en liten notis om att Megan Fox eventuellt ska spela allas favoritwesternhjältes flickvän i JONAH HEX, som börjar spelas in nästa månad. Här är hela artikeln ur The Hollywood Reporter, fast den handlar mest om andra filmer.

Även om jag förstås ser fram emot filmen, verkar handlingen inte vara det jag vill se i en Hexfilm:

“In “Hex,” being directed by Jimmy Hayward, Fox will play Leila, a gun-wielding beauty and love interest of Hex (Brolin), a scarred bounty hunter tracking a voodoo practitioner (Malkovich) who wants to raise an army of undead to liberate the South.”

Fast Josh Brolin är ju ett alldeles utmärkt val som Jonah Hex.

Skriven 2009-03-06

print

Våra samarbetspartners