RED SONJA kommer tillbaka

Klicka på bilden, för att se hela bilden

B-filmsbolaget NU Image, vars dotterbolag Millennium producerar större biofilmer, har ju en ny Conanfilm på gång, något vi ju alla ser fram emot – trots att NU Image sprutar ur sig alldeles för mycket mög. Conan är alltid Conan, och den första Conanfilmen är den enda fantasyfilm som är riktigt bra.

Men NU Image har ytterligare en film baserad på Robert E Howards figurer på gång. RED SONJA. Tydligen med Rose McGowan i huvudrollen. Den förra Red Sonja-rullen – som hette BARBARERNAS HÄMND i Sverige – med Brigitte Nielsen i titelrollen var ju väldigt dum och tafflig, om än kul. Och så medverkade ju Janet Ågren i en liten roll.

Vi får väl se hur den här nya kommer att bli. Och JAG vill se den…

Robert Rodriguez namn pryder promotion-affischen, men filmen ska regisseras av en Doug Aarniokoski, som tidigare gjort pissusla HIGHLANDER: ENDGAME.

Skriven 2008-12-20

print

Våra samarbetspartners