MUSIKHJÄLPEN: Kitty Jutbring och två till i Freakakvarium

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Traskade förbi den där glasburen på Gustav, där de låst in tre typer som inte ska käka på sex dagar samtidigt som de sänder TV och radio. MUSIKHJÄLPEN, är det det det heter? (Kolla, tre “det” på raken!) Samlar de in stålar till svältande i Afrika, eller vad är det de sysslar med? Kan de inte göra det om de äter? Och hur får de in pengarna? För jag tänker fan inte ge några slantar till Kitty Jutbring.

Riktigt vad programmet går ut på fattar jag inte – och jag tänker förstås inte titta eller lyssna på det. Första gången jag gick förbi, satt en kille och babblade i en mikrofon, medan Kitty försökte ta på sig en tröja i ett hörn i rummet. Jag lyckades allt se hennes nya tatuering. Den var stor och ful.

Andra gången jag passerade, satt en traderöv och intervjuade ett gäng tradiga hip-hoppare. Allt ljud; prat och musik, ekar över torget, så jag är glad att jag inte bor i närheten.

Folkhopen som tittade på tunnades av hela tiden, eftersom det förstås inte fanns så mycket att titta på i glasakvariet.

Men det hade ju blivit väldigt kul om de tre inlåsta profilerna faktiskt blir dåliga av matbristen och det krävs akut sjukvård! Och om Kitty Jutbring ligger apatisk i ett hörn med uppsvullen mage och flugor spatserande på hennes ögon, allt medan Bob Geldoff är på besök och sjunger “Do they know it’s Christmas?”.

Ännu bättre vore det om alla i glasburen slängdes ut och ersattes av Reb Brown och Lou Ferrigno som slåss i sex dagar. Programmet bör då heta CAGE III.

skriven 2008-12-14

print

Våra samarbetspartners