DJURGÅRDEN HOCKEY: “Hank The Tank” firade sin 500:e match

Annons

I kväll klev Henrik Eriksson in bland en celeber skara av Djurgårdslegendarer. ”Hank The Tank” gjorde sin 500:e match i Djurgårdströjan, vilket innebär att han är nia i listan över flest matcher i klubbens historia.

Det var en stor kväll för Henrik Eriksson. Matchen mot Luleå var hans 500:e seriematch i Djurgårdströjan och hyllades med en ceremoni innan matchen. Han fick bland annat ta emot en matchtröja med 500 på ryggen av Jimmie Ölvestad, den spelaren innan Eriksson att nå den magiska siffran.

Djurgården Hockey vill rikta ett stort grattis till Henrik, men också ett lika stort tack för allt han gjort – och kommer fortsätta att göra – för klubben. Nu ligger han på en nionde plats i listan över flest matcher i Djurgården Hockeys historia.

HELA LISTAN:
1.Nichlas Falk, 751
2.Kristofer Ottosson, 723
3.Fredrik Bremberg, 639
4.Jens Öhling, 587
5.Mikael Johansson, 582
6.Jimmie Ölvestad, 547
7.Ronnie Pettersson, 539
8.Jan Viktorsson, 509
9.Henrik Eriksson, 500
10.Charles Berglund, 487

© Djurgården Hockey

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners