FRÖLUNDA INDIANS – Frölundadagen närmar sig

Annons

Lördagen den 17 augusti drar vi igång säsongen ordentligt i Frölundaborg. Vi har döpt arrangemanget till Frölundadagen och rent konkret betyder det att vi slagit ihop ispremiären och Fans day till ett. A-laget kommer att presenteras och träna inne Borgen – och efter passet finns det möjlighet att få autografer och ta seflies med spelarna, precis som på Liseberg.

Dessutom: Frölundas J20- och J18-lag möter parallellt Färjestad i Frölundaborg och Slottsskogsrinken – nedsläpp 14.00 och 14.15 i de bägge matcherna.

Men vi nöjer oss inte med det. Restaurang Frölundaborg är öppen och utanför Frölundaborg är grillen tänd. Supportershopen är öppen och Frölle är förstås på plats. Dessutom bjuder vi in till en bakluckeloppis på parkeringen utanför arenan – en möjlighet att köpa eller sälja skridskor, klubbor, hjälmar, skydd och allt annat som ingår i en hockeyutrustning. Anmälan om plats på bakluckeloppisen görs till: event@frolundaindians.com

Hålltider Frölundadagen (17 augusti):
11.00: Aktivitetsområdet utanför Frölundaborg och entréerna öppnar.
12.00-13.00: A-laget på isen.
13.00-15.00: Signering med A-laget.
13.00-15.00: Bakluckeloppis (endast hockeyprylar).
14.00: Frölunda-Färjestad, J20 (Frölundaborg).
14.15: Frölunda-Färjestad, J18 (Slottskogsrinken).
15:00: Aktivitetsområdet stänger.

© Frölunda Indians 2019-08-14

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners