MALMÖ FF – Mobill går in som e-parnter

Annons

I samband med Malmö FF:s medverkan i eAllsvenskan gick Mobill in som ePartner och dräktpartner till föreningens e-sportlag.

– Mobill är ett Malmöbolag i grunden. Vi jobbar med digitala parkeringslösningar och vi tror att e-sportens målgrupp passar oss. Det är en digital och yngre publik. Sen står vi bakom MFF:s värdegrunder och sätter ett stort värde i klubbens samhällsengagemang, säger Joakim Held, vd på Mobill.

Ett led i att Mobill blev Malmö FF e-sports dräktpartner var att modifiera företagets logotyp så att M:et i Mobill fick en himmelsblå kulör på tröjorna.

– Vi på Malmö FF är mycket nöjda med att ha hittat ett samarbete med Mobill som ePartner. Mobill är med och digitaliserar parkering och det känns som en intressant koppling till MFF e-sport. Mobill visade även stort intresse för den inriktning på hälsa som Malmö FF har inom e-sport. Vi är säkra på att vår satsning på fysisk aktivitet, hälsa och gaming kan nå våra barn, ungdomar och föräldrar ända in i hemmen, säger Niklas Söderström, Malmö FF.

Som en del av samarbetet anordnades en FIFA-match mellan spelare från MFF:s A-trupp och spelare från MFF e-
sport i Mobills loge på Stadion

© Malmö FF 2019-04-10

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners