MALMÖ FF: Hugo Andersson lånas ut till Trelleborgs FF

Annons

Malmö FF är överens med Trelleborgs FF om en utlåning för Hugo Andersson. Låneavtalet gäller säsongen 2019.

Den 20-årige mittbacken Hugo Andersson kom till Malmö FF från Skurups AIF som tolvåring. Efter en fin utveckling under åren i MFF:s ungdomslag skrev han på ett lärlingskontrakt i september 2017. Ett år senare omvandlades det till ett A-lagskontrakt, som gäller till och med 2022.

Hugo Andersson gjorde allsvensk debut när han hoppade in i slutet av förra årets hemmamatch mot BK Häcken och några månader senare debuterade han från start hemma mot Trelleborgs FF. Han tackade för förtroendet genom att göra sitt första A-lagsmål efter bara ett par minuters spel.

Den kommande säsongen kommer han att spendera i Trelleborgs FF i Superettan. Utlåningen träder i kraft med omedelbar verkan.

Daniel Andersson, sportchef:

– Hugo Andersson är en hårt arbetande spelare som tagit flera kliv i sin utveckling det senaste året. Nu behöver han regelbunden speltid för att bygga på sig mer rutin och vi tror att Trelleborgs FF kommer att vara en bra miljö för honom.

© Malmö FF

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners