Medarbetarna

Det är vi som är JPS Media

PETER ELIASSON, Chefredaktör och skribent
Grundare av JPS Media och tillika mångårig frilansare med fokus på framförallt musik och film. Genom åran har jag gjort gott och väl 1.500 artistintervjuer med mestadels utländska världsstjärnor. Är även politiskt intresserad, och har skrivit en del debattartiklar i dagspressen. Mina alster har publicerats i idel landsortstidningar, som första klienten Skånska Dagbladet, BLT, Borås Tidning, Norrköpings Tidningar och Västerbottenskuriren, men även en hel del i Kvällsposten och Metro, samt glättiga publikationer, typ Frida, Musikermagasinet och Top of the Pops. Är uttalad allätare oavsett kulturyttring.

MICHAEL LINDSTRÖM, Redaktör, fotograf och skribent
Har haft ett stort musikintresse sedan barndomen, jobbat under och omkring konserter och festivaler även varit DJ i ungdomens dagar. Gjorde även intervjuer och diverse annan journalistik under närradioperioden under det tidiga 80-talet. Bodde i Los Angeles under under andra halvan av nyss nämnda decennium där jag bl.a. gick på teaterskola och jobbade även en hel del inom filmbranschen. Under de senaste årtiondendena har jag jobbat med IT med allt från programmering till redigering.

ROLAND KLINTEBERG, Filmrecencent
Började skriva om film i Skånska Dagbladet i september 1968 och även om och kring country & western musik, Var ofta i USA på 60 och 70 talet och då främst i Hollywood och Nashville. Hade då möjlighet att intervjua den tidens stjärnor på film, tv och i skivstudion. Fuskade även lite med boxning när jag gjorde intervjuer med Sonny Liston i Vegas, Patterson i New York och Ali i Malmö Folkets Park. Ett kort gästspel på Norra Skåne när jag låg i lumpen 1970 kan tilläggas. Filosofi: Förmena aldrig skit rättigheten att vara skit.