MELISSA HORN klar för Grönans Stora Scen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sedan hennes artistdebut 2007 har hon släppt fem studioalbum, fått Evert Taube-stipendiet och legat på listorna i både Sverige, Norge och Danmark. Hon är en artist som verkligen berör, med både sin känsliga röst och sina poetiska texter. Den 23 augusti blir det en magisk och stämningsfull konsert när Melissa Horn återigen kliver ut på Stora Scen.

Melissa Horn är en av Sveriges mest talangfulla låtskrivare och artister. Hon har turnerat med både Lars Winnerbäck och Peter LeMarc, nominerats till Rockbjörnar och Grammis och har tagit emot Evert Taube-stipendiet. Hon bjöd på en fantastisk konsert på Gröna Lund i maj 2016 och i år är hon tillbaka. Den 23 augusti kl. 20.00 kliver Melissa Horn ut på Stora Scen.

– Styrkan med Gröna Lund är att vi bland annat har så olika typer av konserter att bjuda våra besökare på. I fredags kunde vi berätta att Silvana Imam är bokad och idag kan vi äntligen meddela att publiken får återse Melissa Horn på Stora Scen. Det är två fantastiska artister, som inte kunde representerat mer skilda genrer, säger Johan Tidstrand, Gröna Lunds ägare.

© Gröna Lund

print

Våra samarbetspartners