THE VACCINES släpper singeln “I Can’t Quit” och albumet “Combat Sports”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Nu finns nya låten “I Can’t Quit” ute från The Vaccines kommande album “Combat Sports” som släpps den 30 mars 2018. Albumet är The Vaccines fjärde i raden och låten hade premiär igår kväll på Annie Mac’s Radio 1 som hennes “Hottest Record”.

Med “I Can’t Quit” och albumet “Combat Sports” återvänder bandet till sina rötter och levererar allt i från Vaccines-rock till powerpop. Det är en kombination som visat sig vara framgångsrik tidigare inte minst när 15 av deras singlar varit A-listade på Radio 1, de uppträtt på Later…with Jools Holland hela fyra gånger och dessutom gjort en rad hyllade festivalspelningar och konserter, däribland fyllt London 02 Arena. The Vaccines har också varit nominerade på BRIT Awards för Best Live Band samt vunnit en NME Award för Best New Band.

The Vaccines som i slutet av förra året började avslöja att ny musik är på gång har spelat in ett liveframträdande av kommande albumspåret “Nightclub” som du ser här:

Bandet har utöver albumreleasen meddelat att en turné med nio stopp i Storbritannien drar igång den 3 april och avslutas den 14 april på Alexandra Palace i London.

The Vaccines är utan tvekan ett av de största och mest omtyckta brittiska banden i vår tid. The Vaccines rivstartade karriären 2011 med albumet “What Did You Expect From Vaccines?” som blev det årets bäst säljande debutalbum i England. Uppföljaren “Come Of Age” blev ett lika framgångsrikt album och gick in som #1 på albumlistan i England och 2015 släpptes “English Graffiti” som gick in som #2. Totalt har bandet sålt över 1 miljon album världen över.

https://open.spotify.com/album/76mk9klew7ciaAdXYXM72A

Låtlista “Combat Sport”:
1. Put It On a T-Shirt
2. I Can’t Quit
3. Your Love Is My Favourite Band
4. Surfing in the Sky
5. Maybe (Luck of the Draw)
6. Young American
7. Nightclub
8. Out On The Street
9. Take It Easy
10. Someone To Lose
11. Rolling Stones

The Vaccines April 2018 UK Tour:
3 Bristol Academy
5 Bournemouth Academy
6 Cambridge Corn Exchange
7 Birmingham Academy
9 Manchester Academy
10 Nottingham Rock City
12 Glasgow Academy
13 Sheffield Academy
14 London Alexandra Palace

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners