SWEDEN ROCK FESTIVAL 2018: Rose Tatto, Body Count, Turbonegro m.fl klara

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Rose Tattoo, Body Count, Turbonegro med flera klara!

Vi kan idag presentera ytterligare 7 band till sommarens Sweden Rock Festival.

Rose Tattoo är förmodligen det hårda, australiska rockband som näst efter AC/DC har lyckats bäst utanför hemlandet. Ändå är de sällan i Europa och ännu mer sällan i Sverige, men i sommar är det äntligen dags för Angry Anderson och hans mannar att riva av klassiker som “Nice boys” och “Rock’n’roll outlaw” på Sweden Rock Festival igen!

När hip hop-legendaren och skådespelaren Ice-T bildade metalbandet Body Count var många skeptiska, men det självbetitlade debutalbumet från 1992 blev något av en sensation – både tack vare dess råa metal med rapinslag och kontroversen kring låten “Cop killer”. Bandet har varit sporadiskt aktivt sedan dess men nyligen kom sjätte albumet och i sommar gör de SRF-debut.

Efterlängtade Sweden Rock-debuter gör även de norska rocklegendarerna Turbonegro, walesiska reggaemetalbandet Skindred och shredikonen Bernie Tormé. Klara för festivalen är dessutom superklassiska glamrockbandet Slade och det helt nya, melodiösa metalbandet The Dark Element, med bland andra Anette Olzon (ex-Nightwish) och Jani Liimatainen (ex-Sonata Arctica) i sättningen.

Sweden Rock Festival arrangeras i Sölvesborg den 6-9 juni. Sedan tidigare är bland andra Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Helloween, Stone Sour, Heavy Load och Kreator utannonserade.

3- och 4-dagarsbiljetterna släpps nu på fredag klockan 09.00.

© Sweden Rock Festival

print

Våra samarbetspartners